Jdi na obsah Jdi na menu
 

13. 1. 2013

5.Kolo ZL

Mk Jívová - Rychlá rota  4:6(2:4)sam_3633.jpg

SESTAVA

Klec J.

Vrána O., Richtr J., Bugner M., Bršťak J.

Dočkal J., Dočkal D., Blažek J., Drtil L.,

 

 BRANKY

2. Dočkal J., 3. Bršťák J., 26. Blažek J., 36. Drtil L. 

ŽK: nikdo

ČK: nikdo

 

FANCLUB

Pajuška, Radka, Simča, Lukes(zranění)

 

Dlouho jsem přemíšlel co k tomuto utkání napsat jelikož od doby co jsem se vrátil po operaci kolene 18.června.2011 to bylo poprvé co jsem vynechal utkání vinou bolestivého kotníku a měl tak možnost vše sledovat z pohledu diváka.

Soupeř se ujal hned v úvodu vedení ale to nevydrželo dlouho a již v 3.minutě šel náš tým popevé ale bohužel naposledy do vedení zásluhou Pepeho a Jiřího B. Ovšem hra vzadu byla největším problémem tohoto utkání. Přílíš často mnohdy až zbytečně obrana útočila a soupeři tak nabízela spoustu prostoru ke skórovaní. Nebudu tady nikoho blíže jmenovat, každý by si měl sám v hlavě přehodnoti zda-li odvedl na hřišti vše pro tým a nebo se jen snažil hrát sám na sebe. Soupeř tak díky chybám otočil a šel do druhého poločasu s pohodlným dvoubrankovým vedením.

V druhém poločase se snžili kluci útočit bohužel však když se povedlo Hanesovi s přímého kopu snížit na 4:3 tak soupeř udeřil a opět šel do vedení. Do konce utkání zbývalo ještě 15.minut když Lukáš vstřelil kontatkní gól bohužel však soupeř zápas kontroloval a chytrou hrou přehrával náš tým a stanovil tak konečný výsledek na 6:4.

V příštím zápase nás čeká loňský vítěz zimní ligy a to tým Autodíly Olomouc (v lize hrajicí  pod názvem Galatasaray aktualně je v 1.lize na 5.místě) čeká nás tedy opravdu těžký soupeř ale nic mu nedarujeme nadarmo a pokusíme se překvapit a ukořistit 3.body